croatia bike - Mountainbiking & more on the Island of Hvar
     
 
     
 
Otok Hvar
Tko smo mi?
Mountain biking & Sport
Kako doći do Hvara
Preporuke
Vansezona
Galerija
Linkovi
Forum (na njemačkom)
Kontakt
» O NAMA   |   » NAŠI CILJEVI   | 

O nama

Mi biciklisti ove grupe, imamo za cilj očuvati hvarsku prirodu i kulturu onakvom kakvom smo je zatekli -netakntuom i čistom! Bez puno betona, bez upadanja u zamku masovnog turizma. Želimo kanalizirati razvoj turizma na otoku prema eko i sportskom turizmu, privlačeći što veći broj biciklista, planinara i šetača na otok.

Sportski je turizam najekološkija vrsta turizma. Putem naših stranica, forumom, izvještajima sudionika naših tura, želimo Vama, ljubiteljima prirode i sporta, približiti ovaj predivan otok očaravajuće prirode i kulture.

Izrada ove stranice i izrada (biciklističkih) karata otoka, zahtijevala je financijsku potporu i vrijeme koje smo vrlo rado izdvojili! Ovim putem zahvaljujemo našim sponzorima i grupi na podršci! 

Sponzori:  Gospodin Dr. Oetker, VIESSMANN grijanje, NWD-Dental, MAT, zk-solutions, Württembergische Versicherungen Oliver Rex, cad.fx , Uwe Gampe sanitarije i Holger Gampe benzinska stanica.

Vlastiti Bike Film Hvar

Film Single Trail & Downhill


» na vrh


Naši ciljevi

Od svibnja 2001. godine, naša grupa biciklista (koja broji  sada 160 „glava“) uživa u čarima otoka Hvara, koji nam nudi regeneraciju za dušu i tijelo.

„Nukleus“ ove grupe se na početku sastojao od stomatologa, stomatoloških tehničara i liječnika, sve biciklista entuzijasta. Ova se mala grupa u kratko vrijeme povećala, i danas se sastoji od prijatelja i zaljubljenika u prirodu i biciklizam svih profesija.

» na vrh